Відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям у Високопіллі

17 квітня в Високопіллі відбулось офіційне відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям. На відкритті спортивного майданчика були присутні: голова районної державної адміністрації Сергій Старух, Високопільський селищний голова Руслан Застава, Архангельський селищний голова Володимир Гриньків, генеральний директор ПАТ «АрселорМіттал Берислав» Леонід Смоляренко, юні спортсмени та ветерани спортивного руху, громадськість.

Вітаючи присутніх з цією знаменною спортивною подією Сергій Старух зазначив, що відкриття міні-футбольного поля стало можливим завдяки державній програмі, зусиллям обласної державної адміністрації, федерації футболу області, особисто Андрію Гордєєву, який почав «футболізація Херсонщини», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», генеральному директору ПАТ «АрселорМіттал Берислав» Леоніду Смоляренко, і всім хто брав активну участь у будівництві і його вдосконаленню. Глава району висловив надію на подальшу співпрацю, адже робота триває – на черзі подібний об’єкт в смт Архангельську та інших населених пунктах району.

Сергій Старух від імені федерації подарував комплект футбольної форми ветеранам спорту району та вручив Подяку голові районної державної адміністрації Леоніду Смоляренко за сприяння у розвитку масової фізичної культури і матеріально-спортивної бази Вісокопольщіни.

Володимир Гриньків побажав жителям Вісокопольщіни розвитку фізичної культури і подальших спортивних успіхів і досягнень. Леонід Смоляренко подякував за високу оцінку роботи підприємства в розвитку інфраструктури району та вручив два сертифікати на нову спортивну форму юним і досвідченим футболістам селища Архангельського.

Право перерізати символічну стрічку надано Сергію Старуху, Леоніду Смоляренко, ветерану футболу – Івану Нойка і молодшому вихованцю Високопільської ДСЮШ Єгору Шихову.

Після урочистостей на новому спортивному майданчику проведені змагання серед дитячих міні-футбольних команд села Іванівки, селищ Високопілля та Архангельського. Переможцями турніру стали юні вихованці Високопільської ДСЮШ які отримали цінний подарунок і грамоту від районної федерації футболу.