До Скадовська завітали бодібілдери зі всієї України

25 червня 2021 року в м. Скадовськ відбулись змагання з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму ГРАН – ПРІ  «Чорне море» 2021, участь в якому взяли як професійні топові, спортсмени, так і початківці зі всієї України і навіть Туреччини.

Змагаючись у 5 номінаціях посіли наступні місця:

ФІЗІКМОДЕЛЬ –

1 місце – Бережная Валерія (м.Київ);

2 місце – Скримська Юлия (м.Київ);

3 місце – Альхімова Інна (м.Херсон-Київ).

 СПОРТМОДЕЛЬ

1 місце – Доскалу Діана (м.Київ);

2 місце – Воловчик Олександра (м.Херсон);

3 місце – Мартинова Анастасія (м.Харків).

СПОРТ-ФІЗІК (ЧОЛОВІКИ) –

1 місце Демір Догукан (м.Стамбул);

2 місце Зінюк Максим (м.Кривий ріг);

3 місце Музиченко Віталій (м.Київ).

АТЛЕТІК-ФІЗІК (ЧОЛОВІКИ) –

1 місце Лазор Михайло (м.Херсон);

2 місце Постоев Сергій (м.Київ);

3 місце Салибончик Павло (м.Київ).

Двері РБК ім. Т.Г. Шевченка були відкриті для всіх бажаючих прийняти участь у масштабному святі краси та здорового тіла, адже метою проведення змагань було саме залучення населення до занять спортом, популяризація здорового способу життя та розвиток бодібілдингу, фітнесу та атлетизму в області.  

Неочікуваним для організаторів, було, те що,  з випадкових глядачів, гості спортивного заходу перетворились у відданих вболівальників. Серед присутніх були і більш юні шанувальники у супроводі дорослих, що стало маленькою складовою фізичного виховання молодого покоління посеред курорту і під час відпочинку.

Мабуть такої теплої зустрічі не очікували і самі спортсмени, відчуваючи дружню атмосферу, підтримку глядачів вони своїми  виступами влаштували справжнє шоу. Звісно «шоу-ефекту» свята сприяло саме оформлення сцени:  яскравий вихід спортсменів по сходинкам на фоні палаючого вогню був дуже видовищним.

Але не дивлячись на святкову і дружню атмосферу, це були запеклі змагання і переможців визначала професійна  суддівська колегія на чолі з В’ячеславом Головко – головою Херсонської Федерації Бодібілдінгу, Фітнесу та Атлетизму UBPF, суддею національної та континентальної категорії.

На заході був присутній  голова районної державної адміністрації Михайло Павліш. Під час урочистої частини він привітав спортсменів, подякував організаторам та звернувся до гостей з мотиваційною промовою, яка жодного не залишила байдужим.

Поважним гостем змагань став легенда бодібілдингу Валерій Луцак – засновник та голова Всеукраїнської Федерації Бодібілдінгу, Фітнесу та Атлетизму UBPF, член виконкому Всесвітньої Федерації Бодібілдінгу, Фітнесу та Атлетизму WBPF та Віце-президент Європейської Федерації Бодібілдінгу, Фітнесу та Атлетизму EBPF, Заслужений тренер України, що вперше завітав до Херсонщини і залишився вражений рівнем проведення змагань.

Відзначивши значні досягнення та плідну працю, завдяки якій на високому рівні вперше в місті Скадовську проведені змагання та  розширено межі проведення турнірів UBPF в Україні Валерій Луцак вручив Подяку голові Херсонської федерації бодібілдингу, фітнесу та атлетизму UBPF В’ячеславу Головко за вагомий особистий внесок  розвиток бодібілдингу та атлетизму в Україні.

Адже саме завдяки ініціативі В’ячеслава Головко, його організації, вперше на півдні України на високому рівні проводяться  змагання з бодібілдингу фітнесу та атлетизму.

Ідея зробити це на чорноморському узбережжі  з’явилась пізніше, бо, за його словами, він прагнув показати всій Україні спортивну та туристичну Херсонщину, вміння проводити подібні змагання на високому рівні, співпрацю громадськості, влади та бізнесу. 

Самі ж учасники та гості отримували насолоду як від змагань, так і відпочинку – дружнього спілкування, теплого моря, цілющого повітря.

Отож повертаючись після змагань та відпочинку додому по всій Україні та за її межі, вони везуть не тільки винагороду, кубки, медалі, подарунки від партнерів турніру, але й незабутні враження про вдалі змагання, теплий прийом курортного міста Скадовськ та дивовижного острова  Джарилгач.