Футбол не знає канікул

  Не нудьгували під час зимових канікул юні генічеські футболісти.
   Команда «Тавр» (тренер – інструктор з фізкультури КП «Стадіон «Будівельник» Денис Стеценко) взяла участь та впевнено перемогла у представницькому турнірі з футзалу в Херсоні пам’яті В. Кушнаренка серед юнаків 2013 р.н.
Голкіпер Єгор Козик став кращим гравцем команди на турнірі.
   У відкритому Чемпіонаті Запоріжжя з футзалу серед юнаків, учасником якого теж є «Тавр», генічеська команда продовжує успішні виступи.
  У двох турнірах змагалися футболісти «Мрії». На турнірі з футзалу в Мелітополі вихованці інструктора з фізкультури КП «Стадіон «Будівельник» Сергія Стоволосова посіли друге місце, поступившись лише команді з Енергодару. Форвард «Мрії» Микола Бойко визнаний організаторами одним з кращих гравців змагань.
   У Таврійській футбольній лізі в грудні 2021 р. та січні 2022 р. «Мрія» зіграла вже п’ять матчів та здобула в них п’ять перемог із загальним рахунком 35 – 4 над командами з Каховки, Нової Каховки, Таврійська та Чорнянки. Генічеська команда впевнено лідирує в змаганнях. Наснаги юним гравцям додали майстер-клас та спілкування з вихованцем генічеського футболу Анатолієм Бурліним, який грає за команду майстрів  із Черкас та завітав до рідного міста на канікули.
   Попереду у юних спортсменів тренування та нові старти.