Під Новою Каховкою розіграли Кубок обласної федерації гольфу

На вихідних в Таврійську (входить до міськради Нової Каховки) в спортивно-оздоровчому комплексі «Славутич» пройшли змагання з міні-гольфу на Кубок Херсонської федерації гольфу (президент Сергій Кірсанов).

Змагалися 3 дорослих та 5 юнацьких команд. Серед дорослих – 2 команди з Таврійська: секретар Таврійського міської ради Андрій Хахалев і депутат Таврійського міськради Євген Кравченко; фахівець Таврійського виконкому з питань неповнолітніх, сім’ї та молоді, освіти, культури і спорту Тетяна Шашлична та Ірина Яцкова.

А також змішана команда, що грала за Херсон: майстер спорту міжнародного класу з веслування Віктор Савченко і учень Таврійської школи № 7 Віталій Величко.

Юнацькі команди представляли гольфісти шкіл №5, №7 та команда Таврійського навчально-реабілітаційного центру (Туреччина).

В результаті перехідний Кубок обласної федерації гольфу в цьому році дістався команді Віктора Савченка та Віталія Величко. Останнього судді визнали ще й кращим гольфистом змагань.

2-е місце посіла команда Андрія Хахалева і Євгенія Кравченко, на 3-му – Тетяна Шашлична та Ірина Яцкова.

Серед юнаків 1-е місце дісталося гольфістам школи №7, на 2-му – команда навчально-реабілітаційного центру, на 3-му – представники школи №5.

Директор спортивно-оздоровчої бази «Славутич» Галина Виноградова вручила заохочувальний приз наймолодшій учасниці Яні Хорошевої.