У “Прибрежному” Путілов відкриває Школу з легкої атлетики для дітей Лазурного

29 травня у Центрі Олімпійських видів спорту “Прибрежний” у Лазурному стартує соціальний проект Андрія Путілова “Школа легкої атлетики” для дітей селища.

Тричі на тиждень на сучасній спортивній арені, де є все необхідне для занять легкою атлетикою, на безоплатній основі відбуватимуться тренування для всіх бажаючих юних жителів смт Лазурне. Вести тренування буде кваліфікований тренер. Від самого початку будівництва спортивної арени у “Прибрежному” ставив собі на меті – залучити дітей Лазурного до спорту. На спортивній арені, на якій вже тренуються члени Олімпійської збірної України з легкої атлетики, де проходять всеукраїнські та обласні змагання, зможуть отримувати навички діти селища. Сподіваюсь, що для когось ці занаття стануть поштовхом до майбутніх спортивних звершень. Запрошуємо дітей та дорослих Лазурного у “Прибрежний” на відкриття Школи, – каже ініціатор та інвестор створення Центру Олімпійських видів спорта “Прибрежний” Андрій Путілов.

Презентація Школи легкої атлетики відбудеться 29 травня. Під час заходу члени обласної федерації легкої атлетики проведуть показові тренування для спортсменів-початківців.

Джерело: ПІК