Новокаховські спортсмени вражають своїми досягненнями

25-29 жовтня 2017 року у легкоатлетичному манежі міста Бровари Київської області відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу за версією WАКО серед юнаків та юніорів. У Чемпіонаті брали участь збірні команди усіх областей України та міста Києва, окрім Луганської.

У складі збірної команди Херсонської області, під керівництвом представника обласної федерації кікбоксингу в місті Нова Каховка Маломужа Юрія Миколайовича, Нову Каховку представляли 26 спортсменів, з яких 13 кікбоксерів СК «Акцент», тренери Маломуж Ю.М та Маломуж О.Г., СК «Торнадо» 8 кікбоксерів тренер Губка К.Л., СК «Джеб» 5 кікбоксерів тренер Бошян Н.С.

Усі новокаховчани показали не аби яку майстерність та фізичну підготовку на змаганнях найвищого рівня в країні і здобули 11 золотих, 12 срібних та 8 бронзових нагород.

Чемпіонами України стали: Бабак Денис, Маломуж Дар’я, Маломуж Глєб, Щербина Володимир, Тиркало Дмитро, Анастюк Кирило, Гаранько Руслан, Дудуков Радіон, Жалобицька Валерія, Хмара Аліна.

Срібними призерами стали: Артим Кирило, Дирін Іван, Собко Іван, Пирогов Денис, Зуєв Андрій, Анастюк Кирило, Гаранько Руслан, Дудуков Ростислав, Жалобицька Валерія, Саєнко Владислав, Хмара Максим. Бронзовими призерами стали: Бабак Денис, Хмельов Микола, Готовкін Микита, Дудуков Радіон, Зайцев Ерік, Новоселов Владислав.

Команда кікбоксерів та тренерів Нової Каховки висловлює подяку президенту федерації кікбоксингу України ВАКО Павленко О.А та усій судейській колегії на чолі з головним суддею змагань Зубовим Ю.І. за організацію та проведення змагань на високому рівні.

Джерело: “НК-онлайн”