Каховський хірург – учасник чемпіонату світу з футболу серед лікарів 2018 року

З 30 червня по 8 липня 2018 року уПразі відбувається XXIV чемпіонат світу з футболу серед лікарів. Понад 1000 лікарів з 22 країн світу боротимуться за звання кращої футбольної лікарської збірної світу.

Лікарський чемпіонат світу з футболу складається з двох турнірів: Morell Cup – лікарі 25 – 45 років (проводиться у форматі11 на 11 гравців) та Vogel Cup – лікарі старше 45 років (у форматі 7 на 7 гравців).

Українські лікарі будуть представлені у обох турнірах.

Основна лікарська команда України потрапила до групи F, де зустрінеться з лікарями Венесуели, Аргентини та проведе стикову зустріч з Казахстаном.

Команда Мастерс гратиме в групі А. Суперники: збірні лікарські команди Литви, Німеччини, Великої Британії, Австралії і Ірландії.

До складу національної збірної України «Мастерс» (вікова категорія 45+) входить представник Херсонської області, хірург Каховської ЦРЛ, гравець футбольної збірної команди ветеранів м. Каховки Валерій Баранов. Також до складу української збірної включено ще одного представника Херсонщини – Олександра Кайфеля з Нижніх Сірогоз.

До речі, цього року Валерій Баранов вже ставав срібним призером чемпіонату України з футболу серед лікарів в складі збірної команди Херсонської області.

Слід додати, що відбулися перші матчі української команди Мастерс, які закінчилися з такими результатами: Україна – Ірландія (0:0), Австралія – Україна (1:2), Литва – Україна (0:1).