Чемпіонат області з пляжного волейболу Херсонщини підходить до фіналу

У Херсоні в Гідропарку проходив другий тур чемпіонату області з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок. Він зібрав 19 жіночих і 23 чоловічі команди.

Серед представниць прекрасної статі впевнено провела всі поєдинки команда з Чулаківки, в складі якої виступали Анастасія Волосян і Інна Міщенко. Вони в фіналі переграли Маргариту Шматенко і Тетяну Шматенко – команду з Виноградово. А третій тут стала збірна команда, в якій грали херсонка Олександра Міщенко та Анна Шульга з Чулаківки.

У змаганнях чоловіків першою теж збірна команда у складі новокаховчанин Олександра Бойко і виноградівця Дениса Кравченко. Вони «розправилися» у фінальному поєдинку з Віталієм Решеткою (Правдине) і Антоном Щербой (Каховка). Третє місце тут завоювала херсонська команда в складі Аркадія Архипова і Данила Василенко.

Тепер команди, що брали участь мінімум в одному з двох етапів, отримали право брати участь у заключному фінальному етапі, де будуть розіграні комплекти нагород і звання чемпіонів області. Турнір пройде в першій декаді вересня в Новій Каховці.

 

Джерело: Вгору