СДЮСШОР “Кристал” проводить набір дівчат у футбольну команду

Спеціалізована ДЮСШ олімпійського резерву з футболу «Кристал» повідомляє, що проводиться додатковий набір у футбольну групу дівчат 2007-2008 років народження. 

Дівчата, які долучаться до занять футболом, зможуть стати не тільки стрункішими і граціознішими, більш вольовими і комунікабельними, сильнішими і спритнішими, більш креативними і творчими, а й побачити світ, у першу чергу спортивний, беручи участь у обласних та Всеукраїнських змаганнях з футболу і футзалу.

Заняття в спортивній школі – безкоштовні. 

У неділю 9 грудня 2018 року о 12.30 в ігровому спортивному залі Херсонського державного університету (вул. Університетська (колишня 40 років Жовтня), 27) відбудуться організаційні збори дівчат вказаного віку, бажаючих займатися футболом. Після зборів пройде показове тренування діючої групи дівчат спортивної школи.  

Збір потенційних вихованок СДЮСШОР з футболу «Кристал», бажано з одним з батьків, о 12.15 перед парадним/фасадним входом в ХДУ. 

Дівчата, які будуть мати при собі медичну довідку про допуск до занять спортом, спортивний костюм і спортивне взуття (без шипів) зможуть взяти участь у показовому тренуванні.

Звертаємося до колег, вчителів фізичного виховання закладів загальної освіти міста Херсона з проханням направити на збори дівчат, у яких вони на уроках фізкультури помітили задатки і здібності до футболу. 

Контактна особа – Роль В’ячеслав Анатолійович, телефони +38 (095) 198 02 02, +38 (067) 100 37 23,електрони  адреси krystal.football.school@gmail.com , rollkolos@ukr.net