Відкриття легкоатлетичної арени в Лазурному

Нагадаємо, про створення Центру Олімпійських видів спорту на базі ОЦ «Прибережний» в квітні поточного року повідомив Андрій Путілов – Голова правління Механічного заводу, який виступив інвестором проекту. Навесні між Міністерством молоді і спорту, Федерацією легкої атлетики України, Херсонською облдержадміністрацією та ТОВ «Прибережний» був підписаний Меморандум про підтримку проекту державного і приватного партнерства, покликаного сприяти розвитку спорту і модернізації спортивної інфраструктури. У червні 2018 року було здано в експлуатацію першу чергу спортивного об’єкта в «Прибережному» – футбольне поле зі штучною травою.
  Присутні на церемонії відкриття Віце-прем’єр міністр України Павло Розенко і заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул високо оцінили внесок інвестора в розвиток України, відзначили: він своїм прикладом показує, що можна без бюджетних коштів, всього в 50 км від анексованого Криму будувати об’єкти високого рівня.
  Таким чином, за півроку інвестор – Механічний завод (Голова правління – Андрій Путілов) і ТОВ «Прибережний» пройшли шлях від підписання Меморандуму до проведення всеукраїнського чемпіонату на Кубок Криму і Севастополя на вже готовій спортивній інфраструктурі. Так, введені в експлуатацію: – футбольне поле зі штучним покриттям; – легкоатлетична арена; – розпочато будівництво нових житлових корпусів; – йде модернізація інженерної інфраструктури.