У курортному Лазурному відкриють другу чергу Олімпійського центру «Прибережний»

Зараз в «Прибережний» тренуються легкоатлети з усіх куточків України. Як і було заплановано, на спортивній арені восени і навесні будуть проходити підготовку спортсмени, які готуються до європейських і світових турнірів.

З 16 жовтня по 5 листопада кандидати в майстри спорту з легкої атлетики готуються до виступів в умовах, що відповідають міжнародним стандартам.

За словами директора оздоровчого табору «Прибережний» Ігоря Панфьорова, спорткомплекс містить кругову легкоатлетичну доріжку зі штучним покриттям на 4 смуги довжиною 400 м, майданчик для легкоатлетичних стрибків у довжину, потрійних стрибків і стрибків з жердиною, спринтерську доріжку на 6 смуг довжиною 100 м.

Влітку було відкрито футбольне поля розміром 65 на 108 метрів. На 3 листопада заплановано урочисте відкриття другої черги спортивного ядра Олімпійського центру «Прибережний», в який входять майданчики для тренувань легкоатлетів.

З 2 по 4 листопада на базі прибережній пройде відкритий чемпіонат АР Крим та м.Севастополя з легкоатлетичного багатоборства серед юніорів та юнаків.