Логіка переможця: тренерський штаб «Продексім» має намір вивести команду в чемпіони

Футзальні експерти кажуть, що приїзд бразильського фахівця Жоао Карлоса Барбоза стане новим етапом у розвитку українського футзалу. Яка реакція тренера на подібне твердження, читаємо нижче.
Питання Барбоза був звучний в ході прес-конференції, 26 грудня.

«Я приїхав в Україну і Херсон, щоб поліпшити гру футзалістів« Продексім »і я буду робити все для цього. І якщо спортивна частина залежить від мене, то футзальна інфраструктура вимагає більшої уваги, покриття залу, екіпірування, обладнання тощо », – пояснює Барбоза.

Думка футзальних експертів поділяє і універсал Ронін. За його словами, запрошення іменитого тренера спровокує новий етап розвитку не тільки в «Продексім», а й у всьому українському футзалі

«Дуже цікаво знайомитися з роботою нового тренера. Його досвід – величезний і він буде корисний не тільки для «Продексім», а й для інших команд », – вважає бразильський« мельник »Ронін.

У свою чергу тренер «мельників» Ігор Москвичов додав, що Барбоза – це один з кращих тренерів світу і його приїзд ймовірно стане показником якісних змін в грі «мельників».

«Я сподіваюся, що відбудуться якісні зміни в грі« Продексім ». І нам пощастило в тому плані, що ми можемо переймати досвід і вчитися чомусь новому », – підсумував Ігор Москвичов.

На думку тренера воротарів Вадима Горлова, «мельникам» бракує «логіки переможців» і ймовірність того, що новий тренер прищепить новий спосіб мислити на футзальному паркеті, велика. І аналогічно згоден з тим, що необхідно чекати новий виток у розвитку вітчизняного футзалу.