Традіційний Всеукраїнський турнір з шашок -100 (класична гра)

З 16 по 20 вересня 2019 року в ХДЮСШ з шахів та шашок пройшов традіційний Всеукраїнський турнір з шашок-100 «XIV Меморіал Контробарського» (класична гра).

Змагання проводилися у двох турнірах. Турнір “А” за швейцарською системою у 7 турів, в якому взяли участь майстри спорту міжнародного класу, майстри спорту України, кандидати в майстри спорту та першорозрядники.

Турнір “Б” (спортсмени 2 розряду) – колова система 7 турів. Всього у змаганнях взяло участь 26 спортсменів з Херсону, Миколаївської, Одеської областей та м.Києва.

Переможці загального заліку:
1 місце – Гребенкін Валерій (Одеська обл., 11 очок з 14 можливих);
2 місце – Полєвщиков Кирило (м.Херсон, 11 очок);
3 місце – Берніков Леонід (м.Херсон, 10 очок).

Переможниця серед жінок – Яремчук Ксенія (м.Херсон, 10 очок), серед юніорів – Іщенко Марія (м.Херсон, 7 очок) та Колєсніков Матвій (Миколаївська обл., 7 очок), серед ветеранів – Шестопалов Віктор (м.Київ, 6 очок), серед юних надій – Філенко Артем (м.Херсон, 7 очок) та Парасолова Вероніка (Миколаївська обл., 3 очка), переможниця турніру “Б” – Тищенко Анастасія (м.Херсон, 11 очок з 14 можливих).

Перші 9 місць у загальному заліку нагороджені грошовими призами, переможці та призери кожної номінації нагороджені кубками, медалями та дипломами міської ради.